Video

Ministrja Gjermeni: në 3 muaj, 809 aplikime online pë në Bashki dhe KKT
14 Janar 2017

Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni në një intervistë për TVSH është ndalur në vendimin e fundit të Qeverisë, që legalizon shtesat në pallate dhe ligjëron pronën për të paktën 30 mijë familje në të gjithë vendin. Ndërsa sa i takon procesit të dhënies së lejeve të ndërtimit, Ministrja sqaron se, që pas vënies në funksion të sistemit online, janë regjistruar 809 aplikime online në bashki e KKT dhe kanë të nisur të jepet lejet e para.

 

BURIMI: Ministria e Zhvillimit Urban