Rregullore për mbrojtjen ,përpunimin ,ruajtjen dhe sigurinë e të dhenave personale

Dokumentet e bashkangjitur
Pallati i Kongreseve Më datë 28 Korrik 2020, ditën e Merkure ora 15:00 – 16:00 , do të zhvillohet Mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar(...) 28-07-2020