Postuar më: 09 Dhjetor 2017

Njoftim për mbledhjen e KKT, datë 09.12.2017

Dokumentet e bashkangjitur

Mbledhja e radhës e Këshillt Kombëtar të Territorit do të ,mbahet ditën e Shtunë, më datë 09.12.2017, ora 09:30 – 10:30, në ambjentet e Kinemasë në Shkodër.
 
Bashkëlidhur Ju lutem gjeni Rendin e Ditës , Projekt Vendimet dhe Draftet e Planeve

PKST Alpet;

PPV Malesi e Madhe;

PPV Tropoje;