Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 03

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 03 Miratimin me kusht te Lejes se Ndertimit per objektin: 'Ndertimi i godines te bllokut te sigurise se Drejtorise Vendore te Policise Tirane , Bashkia Tirane

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 04

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 04 Miratimin e Lejes se Zhvillimit per objektin: "Godine polifunksionale "Ekspozita Building",me vendndodhje ne Bulevardin "Gjergi Fishta", Bashkia Tirane" http://www.azht.gov.al/files/news_files/Harte_Vendim_KKT_nr.4_date_08.11.2019.pdf

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 08

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 08 Miratimin e Lejes se Zhvillimit per objektin: "Kompleksi multifunksional "Tirana Golden Park 3", 2, 13 "Kate dhe Papafingo, me 2 Kat Nentoke, me vendndodhje ne Rrugen: "Bedri Karapici", Bashkine Tirane"

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 10

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 10 Miratimin e Lejes se Zhvillimit per objektin: "Agroturizem Hysaj, Bashkia Malesi e Madhe"

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 11

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 11 Miratimin me kusht te Lejes se Ndertimit per objektin: "Zgjerim i rrjetit te komunikimeve elektronike te operatorit "Telekom Albania" ndpdrmjet shtimit te antenave per 3 stacione baze te emertuara: "Amc Building 0184", "Jala plazh 1621" dhe "Spille 1247" , me vendndodhje ne Bashkine Tirane, Himare dhe Kavaje"

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 12

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 12 Miratimin e Lejes se Ndertimit per objektin: "Zgjerim i rrjetit te komunikimeve elektronike te Operatorit "Telekom Albania", nepermjet shtimit te antenave per 4 stacione baze te emertuara: "Lundra Hill 0218", "Rogner 0855", "Kukes tregu 1625" dhe "Ura e Dajlanit 1634", me vendndodhje ne Bashkine Tirane, Kukes Dhe Durres

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 13

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 13 Miratimin e Lejes se Ndertimit per objektin: "Zgjerim i rrjetit te komunikimeve elektronike te Operatorit "Telekom Albania", nepermjet shtimit te antenave per 3 stacione baze te emertuara: "Kruja East 1627", "Pogradeci West 1633" dhe "BC Hotel New 7643", me vendndodhje bashkite Kruje, Pogradec dhe Tropoje"

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 14

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 14 Miratimin me kusht te Lejes se Ndertimit per objektin: "Zgjerim i rrjetit te komunikimeve elektronike te Operatorit "Telekom Albania", nepermjet shtimit te antenave per 4 stacione baze te emertuara: "Kepi i Rodonit 1563", "Dhermi Beach", "Selvia New 0118" dhe "Chateau Linza O214-, me vendndodhje ne Bashkine Durres, Himare dhe Tirane

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 15

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 15 Miratimin e Lejes se Ndertimit per objektin: "per 3 stacione baze te emertuara: 1193 Fresku 2, 1272 New Ring Road 4 dhe 1296 Farka 2,me vendndodhje ne Bashkine Tirane"

Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 16

Postuar më: 08 Nëntor 2019
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 03 Miratimin me kusht te Lejes se Ndertimit per objektin:"Zgjerim i rrjetit te komunikimeve elektronike te operatorit Vodafone Albania nepermjet shtimit te antenave per 3 stacione baze te emertuara: 1246 Germenji, 1283 Elbasani STR dhe 1285 Fieri 2 RELOC, me vendndodhje ne Bashkite Kolonje, Tirane dhe Fier"
Vendim KKT - Dt.08.11.2019 Vendim Nr 03 Miratimin me kusht te Lejes se Ndertimit per objektin: 'Ndertimi i godines te bllokut te sigurise se(...) 08-11-2019